Home Izdvojeno Još jedan Vatrogasni kup u Starom Čiču uspješno završen

Još jedan Vatrogasni kup u Starom Čiču uspješno završen

PODIJELITE

DVD Otok, DVD Deanovec i DVD Ribnica odnijeli su prva tri mjesta u muškoj A kategoriji u natjecanju na 17. vatrogasnom kupu Staro Čiče i 7. memorijalu Dražena Plodinca održanom ovog vikenda. Među ženama najbolje su bile iz DVD-a Ribnica, DVD-a Buševec i DVD-a Strmec Bukevski.

-Svake godine odazove se između 30 i 40 ekipa. Ove godine bilo je 35 ekipe, 24 muške i 9 ženskih. Najviše ekipa je bilo iz Zagrebačke županije. Mnogi od njih idu i na Državno natjecanje u Pulu krajem devetog mjeseca, a i naša ženska B ekipa se plasirala.-rekao nam je Marijan Matejić, predsjednik DVD-a Staro Čiče.

Kaže kako je ovo prvi put u 17 godina, koliko se održava Vatrogasni kup, da je padala kiša u vrijeme održavanja natjecanja, no nije ih značajno omela i sve se na kraju dobro završilo. Poslije natjecanja zajedničko druženje nastavljeno je u velikom šatoru gdje je sve sudionike zabavljao Tamburaški sastav Barabe. Pokrovitelji 17. vatrogasnog kupa Staro Čiče i 7. memorijala Dražena Plodinca su Vatrogasna zajednica Grada Velike Gorice i Zagrebačka županija.