Home Sport Iskoristite priliku: ŽRK Udarnik poziva na besplatno treniranje i upis u školu...

Iskoristite priliku: ŽRK Udarnik poziva na besplatno treniranje i upis u školu rukometa

Djevojčice će se kroz školu rukometa osamostaliti i socijalizirati kroz igru sa svojim vršnjacima, proputovati Hrvatsku, naučiti što znači natjecanje..

PODIJELITE

Ženski rukometni klub Udarnik poziva djevojčice od 7. do 13. godina da se pridruže školi rukometa i to mjesec dana besplatno. Riječ je o akciji upisa novih djevojčica povodom nove 2023.godine i Svjetskog prvenstva u rukometu.

“Pozivamo djevojčice da dođu na treninge naše škole rukometa i iskoriste siječanj za besplatno treniranje i besplatan upis u školu rukometa. Očekujemo nove djevojčice na treninzima rukometa.“, navode iz kluba.

Pozvane su sve djevojčice od 7 do 13 godina , a svi su termini treninga otvoreni za dolazak. Djevojčice mogu do kraja mjeseca isprobati ovaj sport bez plaćanja članarine i upisa. “Djevojčice će se kroz školu rukometa osamostaliti i socijalizirati kroz igru sa svojim vršnjacima, naučiti će što znači natjecati se, osvajat će medalje, proputovati će sa svojom ekipom cijelu Hrvatsku, a i sudjelovati na međunarodnim turnirima u inozemstvu. Čekaju vas iskusni treneri i mnogo zabave, putovanja i druženja”, zaključuju.

Trenutno su djevojčice koje su dio ŽRK Udarnik od 1. do 4.razreda osnovne škole prijavljene u dvije lige mini i super mini rukometa koje se igraju u Rugvici jednom mjesečno, a djevojčice 2010./11. godišta i starije igraju 2 lige velikog rukometa, 1.HRL (državna liga) i ŽRL (županijska liga).

Termini treninga:
Djevojčice od 1.-4.razreda
Utorak: 19.30-21h OŠ Vukovina
Srijeda: 20-21h OŠ Habdelić
Četvrtak: 19.30-21h OŠ Vukovina
Vikend : OŠ Hribar
Djevojčice od 5.-8.razreda
Ponedjeljak: 19.30h dvorana srednje škole VG
Petak: 19.30h dvorana srednje škole VG
Za više informacija kontaktirajte ih na broj 098471130 (trenerica Martina) ili se javite na mail adresu zrkudarnik2000@gmail.com.