Home Izdvojeno Imate tradicijski objekt? Prijavite se za dobivanje potpore

Imate tradicijski objekt? Prijavite se za dobivanje potpore

PODIJELITE
Grunt i okućnica obitelji Dianežević

Grad Velika Gorica objavio je javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih potpora iz gradskog proračuna za zaštitu i održavanje tradicijske graditeljske baštine Turopolja.

Na temelju članka 3. Pravilnika o dodjeli financijskih potpora iz gradskog proračuna za zaštitu i održavanje tradicijske graditeljske baštine Turopolja pozivaju se vlasnici / suvlasnici; korisnici, zakupnici ili najmoprimci tradicijskih objekata na području Grada Velike Gorice da podnesu prijave. Obnova tradicijske graditeljske baštine sufinancirat će se u skladu s Pravilnikom.

Grad Velika Gorica dodijelit će financijske potpore za obnovu tradicijskih objekata u maksimalnom iznosu do 50% od traženog iznosa navedenog u prijavnom obrascu, a najviše do 20 tisuća kuna.

kurija3

Javni poziv za podnošenje prijava otvoren je do 4. kolovoza ove godine. Nepravovremene prijave kao i prijave za koje Povjerenstvo utvrdi da sadrže nedostatke zbog kojih nije moguće utvrditi sadržaj predloženih radova, neće se uzeti u razmatranje.

Dokumentacija, kao i  koju je podnositelj prijave na javni poziv dužan dostaviti možete pogledati ovdje, kao i  prijavni obrazac uz dodatne informacije možete pogledati OVDJE.