Home Sport Igor Angelovski novi je trener Gorice

Igor Angelovski novi je trener Gorice

Angelovski je reprezentaciju Sjeverne Makedonije vodio u 54 utakmice

PODIJELITE

Igor Angelovski (46) novi je trener HNK Gorica. Makedonski stručnjak potpisao je ugovor s HNK Gorica do ljeta 2024. godine. Prilikom potpisivanja ugovora je naveo da su se brzo dogovorili te da dobro zna situaciju u HNL-u.

“Najbitnije mi je da budemo dobri kao tim, to nam treba biti na prvom mjestu, a pojedinci moraju biti dio tima i svaki igrač mora dati svoj maksimum u interesu kluba za ostvarivanje što boljih rezultata. Gorica posjeduje kvalitetu i mislim da upravo ona može donijeti bolje rezultate, to je i najveći razlog zbog kojeg sam pristao preuzeti klupu Gorice.” istaknuo je.

Nakon igračke karijere, Angelovski je stručni rad započeo u FK Rabotnički, prvo kao sportski direktor, a trenersku poziciju preuzeo je u sezoni 13/14. U listopadu 2015. godine, Angelovski preuzima reprezentaciju Sjeverne Makedonije koju je vodio u 54 utakmice.

Dolazak novog trenera komentirao je i predsjednik kluba Nenad Črnko: “Odluke o promjeni trenera su oduvijek meni osobno bile najteže, ali upravo takve odluke moraju biti na leđima predsjednika kluba. Želim se još jednom zahvaliti Samiru Toplaku i Branku Lađeviću na svemu pozitivnom što će u Gorici ostati iza njih.”

U sljedećem kolu Gorica će gostovati kod Varaždina, u subotu od 18:55 sati.