Home Najave Idućeg vikenda Ivanje u Novom Čiču uz 17. Međunarodnu smotru folklora

Idućeg vikenda Ivanje u Novom Čiču uz 17. Međunarodnu smotru folklora

Drugog dana manifestacije je na programu ekološka akcija čišćenja jezera

PODIJELITE
Foto: Arhiva 2016.

S popuštanjem mjera posljednjih mjeseci kao da smo pomalo zaboravili da se brojne manifestacije nisu održavale. No sve se to ovih mjeseci vratilo na svoje, pa će se tako idućeg vikenda održati i Ivanje u Novom Čiču koje je uvijek okupljalo brojne sudionike i još veću publiku.

Ovogodišnje Ivanje održat će se 25. i 26. lipnja uz prigodan program u Etno naselju Novo Čiče te uz 17. Međunarodnu smotru folklora na kojem će nastupiti devet kulturno umjetničkih društava.

U programu za prvi dan stoji i izložba rukotvorina sekcije veza i tkanja u Etno naselju Novo Čiče, radionice i veliki zabavni park za najmlađe, mjerenje tlaka i šećera u krvi u organizaciji Društva žena Novo Čiče te smotra folklora i večernje druženje. Sve to uljepšat će besplatni kulinarski specijaliteti za posjetitelje te večernji program uz tamburaše KUD-a Smilje iz Slavonskog broda.

Idućeg dana, 26. lipnja, na redu je ekološka akcija čišćenja jezera Novo Čiče u sklopu projekta “Od izvora do mora” koju organiziraju u suradnji s Coca-Colom, Konzumom, Jutarnjim listom te ŠRU odra, KUD-om Čiče i DVD-om Novo Čiče.