Home Izdvojeno Humanitarni buvljak najuspješniji do sada

Humanitarni buvljak najuspješniji do sada

PODIJELITE
foto: Buvljakuše/Facebook

U predvorju Osnovne škole Eugena Kumičića velikogoričke Buvljakuše jučer su odradile najuspješniji humanitarni buvljak do sada. U suradnji s učenicima 1.a razreda O.Š. Eugena Kumičića, djecom i tetama Dječjeg vrtića ”Žirek” i Udruženjem ”Djeca prva”- grupa ”Srce”, Dječjim vrtićem ”Velika Gorica”, koji su izradili adventske vjenčiće, prikupili su 2870 kuna. Prikupljena sredstva bit će i više nego dovoljna za više od sto paketića koje će Buvljakuše složiti za dječicu. Kome će oni točno ići, ostat će iznenađenje do samoga kraja.

– Ovo je definitivno najbolji i najljepši, najtopliji, najveseliji, najposjećeniji, pravi blagdanski humanitarni buvljak. Došao nas je posjetiti i gradonačelnik, podržao nas je i dao veliku donaciju. Zahvaljujem se školi i tetama čistilicama, ravnateljici koja je isto bila ovdje i kupila vjenčiće, profesorima, učenicima, svi su puno radili i dali najviše od sebe, svi su nam pomogli – rekla nam je Sandra Barić, organizatorica Buvljaka.

Prikupljene su donacije i u hrani, slatkišima i kuhinjskim potrepštinama. Sve to bit će podijeljeno u sklopu Legalis humanitarke ”Goričani daruju Božić”. Buvljakuše su pune ideja i planova. Jedna od sljedećih akcija bit će ”Vješalica dobrote”.

foto: Buvljakuše/Facebook