Home Izdvojeno Humanitarna nedjelja na dvije lokacije uz Buvljakuše i VG Legacy

Humanitarna nedjelja na dvije lokacije uz Buvljakuše i VG Legacy

Prodavat će se božićni vjenčići i ukrasi, a sav prihod ide za sugrađana Josipa Filipovića (Buvljakuše) ili goričku hitnu (VG Legacy)

PODIJELITE

Posljednja nedjelja prije prve adventske izgleda kao odlično vrijeme za malo humanitarnih akcija. Tako će sutra, 22. studenog, naši poznati humanitarci Buvljakuše i VG Legacy na dva različita punkta održati humanitarnu prodaju.

VG Legacy kod Cluba 100

VG Legacy ekipa ponovno će biti ispred Cluba 100 od 10 sati ujutro. Kako najavljuju, posjetitelje čeka repriza prošlog vikenda. “Krećemo od 10:00 sa već poznatim kuhanim ginom, adventskim vijencima, vijencima za vrata, ukrasima za bor. Ovaj put spremamo i nešto novo za naše najmlađe prijatelje, a što je to točno nećemo vam otkriti. Kao i u prošloj akciji i ovaj put sav prihod ide na našu akciju Vg Legacy za VG hitnu.”, navode.

Uz to, objavile su i broj računa na koji možete uplaćivati donacije HR7724840081502022138, uz opis plaćanja “VG Legacy za VG hitnu”.

Buvljakuše ispred crkve blaženog Alojzija Stepinca

Kao dio humanitarke za sugrađana Josipa Filipovića, Buvljakuše će prodavati vjenčiće, a sav prihod ide za njegove terapije. Bit će smještene ispred crkve blaženog Alojzija Stepinca na Cibljanici od 9 do 12 sati.

“Neka vaš doprinos bude ona snaga, vjera i nada da će Josip jednoga dana opet samostalno hodati. Dođite i izaberite si jedan te svojom kupnjom Josipu osigurajte sretniji život.”, pozivaju Buvljakuše.

Inače, vjenčiće možete kupiti i direktno od njih ako već ne možete doći sutra. Radile su ih upravo one same. “U njih su uloženi veselje, ljubav, nada i dobrota koju uvijek nastojimo širiti. Njihovom kupnjom činite dobro djelo, a svoj dom ispunit ćete svime što smo u njih utkale. Hvala vam unaprijed na tome. I nikad ne zaboravite – najbolji smo kad pomažemo drugima jer dobro je činiti dobro.”, zaključuju.