Home Najave HPD Kučani ponovno oformljuju dječji zbor! Povedite klince na prvu probu ovog...

HPD Kučani ponovno oformljuju dječji zbor! Povedite klince na prvu probu ovog četvrtka

Pozivaju djecu od 7 do 14 godina da im se pridruže

PODIJELITE
Foto: Arhiva 2019.

Hrvatsko pjevačko društvo Kučani nakon kraćeg vremena pauze, ponovno poziva djecu na prvu probu pjevanja za dječji zbor. Uz mušku, mješovitu i žensku grupu ponovno žele oformiti i dječji zbor. Tim povodom pozivaju djecu od 7 do 14 godina da im se pridruže.

„Godinama smo imali dječji zbor na području grada, no kako je došla pandemija došlo je do prekida. Teško je to ponovno pokrenuti. Sada pokušavamo ponovno privući što više djece da se uključe u zbor. To bi nam puno značilo, do sada smo s dječjim zborom dobivali brojne nagrade i to je odlično iskustvo za njih.“, govori nam Mladen Čunčić, predsjednik HPD Kučani te dodaje kako su prije na zbor dolazila djeca iz okolice Turopolja, grada, od posvuda.

Prva proba pjevanja održat će se ovog četvrtka, 21. rujna u 20 sati u Društvenom domu u Kučama na adresi Petrova 24. „Rad s djecom kroz zbor je nešto posebno, i za djecu, roditelje i nas. Svjesni smo da bez roditelja nema ništa pa i njih pozivamo da upišu djecu.“, zaključuje Čunčić.

Više informacija možete dobiti na brojeve Branko Bereković 0915611998, Vesna Lastrić 0989940556 i Mladen Čunčić 098339047..