Home Vijesti HNS predao kandidacijske liste

HNS predao kandidacijske liste

PODIJELITE

Kandidat HNS-a za gradonačelnika Velike Gorice Goran Beus Richembergh je u petak u pratnji svojih kandidata za zamjenika gradonačelnika, Ivane Dubovečak i Pere Josipovića izbornom povjerenstvu predao svoju kandidaturu za gradonačelnika Velike Gorice.

Osim liste za gradonačelnika, predana je i lista HNS-a za gradsko vijeće kao i 20-ak listi za gradske četvrti i mjesne odbore.

– Nakon osam neuspješnih godina vrijeme je da Velika Gorica i njeni građani napokon dobiju šansu.  Velika Gorica može bolje. Mi možemo bolje za Veliku Goricu i Turopolje – izjavio je Goran Beus Richembergh.Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika, Ivana Dubovečak već 15-ak godina radi u sustavu obrazovanja te je poznata brojnim velikogoričkim učenicima i roditeljima. Osim što je profesorica mentorica hrvatskoj jezika i književnosti, Ivana je voditeljica novinarske skupine i urednica školskog lista te sudjeluje u brojim aktivnostima unutar školskog sustava na gradskoj, županijskoj i nacionalnoj razini. Dugogodišnja je urednica radijske emisije ”Zvonjalica” koju poznaju brojni velikogorički slušatelji, a namijenjena je učenicima.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika, Pero Josipović, živi u Starom Čiču sa suprugom i sinom. Po struci je diplomirani inženjer strojarstva. Čitav svoj radni vijek proveo je na poslovima vođenja i organizacije rada, prodaje i marketinga u poznatim i velikim tvrtkama u Austriji i Hrvatskoj. U obiteljskom vlasništvu ima i jedan manji obrt u Velikoj Gorici što mu je omogućilo da dobro upozna i problematiku obrtništva kao i malog i srednjeg poduzetništva u našem kraju.

Foto: HNS