Home Izdvojeno HEP: Počinje uključivanje grijanja u Velikoj Gorici

HEP: Počinje uključivanje grijanja u Velikoj Gorici

Prvi su na redu vrtići, škole i dom zdravlja

PODIJELITE
Foto: Unsplash

HEP-Toplinarstvo će danas, 28. rujna započeti s uključivanjem grijanja Velikoj Gorici. “Za uključivanje grijanje u svim zgradama koje su spojene na toplinske sustave potrebno nam je približno tri do četiri dana te ćemo do kraja ovog tjedna osigurati isporuku toplinske energije za grijanje krajnjim kupcima.”, navode iz HEP-a.

Grijanje će prvo biti uključeno u dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a nakon toga na red stižu stambene i poslovne zgrade koje su spremne za prihvat toplinske energije.

Iz HEP-a pozivaju na završavanje radova: “Pozivamo krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika ili upravitelje zgrada da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi u svim zgradama mogli uključiti grijanje.”

Ogrjevna sezona 2020./2021. završit će najkasnije 15. svibnja 2021. godine, a odluka o točnom terminu isključivanja grijanja donijet će se ovisno o vremenskim uvjetima.