Home Velikogoričani na djelu Habdelićevi đaci i TUR-ovci udruženim snagama prikupili mnoštvo igračaka za djecu s...

Habdelićevi đaci i TUR-ovci udruženim snagama prikupili mnoštvo igračaka za djecu s pogođenih područja

Broj prikupljenih stvari u velikogoričkom Happycentru u samo jednom danu se udvostručio nakon što su skauti donijeli sav skupljeni školski pribor i igračke

PODIJELITE
Foto: Udruga turopoljskih skauta TUR/Facebook

Učenici Osnovne škole Jurja Habdelića prikupili su veliku količinu igračaka i školskog pribora čime su dali svoj doprinos uspjehu SIH-ove kampanje “Igračke nove za mirnije snove”.

– Vjerujemo da ćemo zajedno iskreno obradovati djecu na potresom pogođenim područjima. Hvala im od srca, a hvala i njihovim roditeljima koji su donaciju financirali, nastavnicima koji su ih za darivanje motivirali, domaru i spremačicama koji su prikupljeno brižno čuvali, ravnatelju Davoru Vidoviću koji je inicijativu podržao, kao i našim Lani i Niki koje su se potrudile pokrenuti akciju sakupljanja igračaka i školskog pribora u svojoj školi. Hvala i stričeku Saši te tati Antunu koji su nam pomogli dovesti donaciju do odredske prostorije. Mi smo to sve lijepo posložili i priredili za prijevoz do glavnog sabirnog centra – kazali su iz Turopoljske udruge skauta ‘TUR’.

Broj prikupljenih stvari u velikogoričkom Happycentru u samo jednom danu se udvostručio nakon što su naši skauti donijeli sav skupljeni školski pribor i igračke za djecu s pogođenih područja.