Home Izdvojeno Grad Velika Gorica traži 52 pomoćnika u nastavi

Grad Velika Gorica traži 52 pomoćnika u nastavi

PODIJELITE

Grad Velika Gorica raspisao je Javni poziv za 52 pomoćnika u nastavi u osnovnim školama čiji je osnivač Grad, a u okviru Projekta ”Svako dijete ima pravo na obrazovanje”. S odabranim pomoćnicima u nastavi, koje će izabrati projektni tim za pripremu i provedbu Projekta u suradnji s predstavnicima škola, Grad Velika Gorica sklopit će Ugovor o radu na određeno, nepuno radno vrijeme od 21 do 30 sati tjedno u trajanju od 10 mjeseci.

Uvjeti koje kandidat mora zadovoljavati je najmanje završena četverogodišnja srednja škola i nepostojanje zapreka za zasnivanje radnog odnosa u školskoj ustanovi iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi. Prednost imaju osobe s iskustvom u radu na poslovima pomoćnika u nastavi u školama koje se dokazuje potvrdom škole o uspješnom obavljanju poslova pomoćnika u nastavi. – Osnovna je zadaća pomoćnika u nastavi pružanje neposredne podrške i pomoći učenicima s teškoćama u razvoju s ciljem poboljšanja njihovih obrazovnih postignuća, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja – stoji u opisu posla.

Projekt ”Svako dijete ima pravo na obrazovanje” prijavljen je na natječaj ”Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama”, faza III., i financiran je iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Koju dokumentaciju treba priložiti i na koju adresu, te obrazac za prijavu možete pronaći ovdje. Javni poziv je otvoren do 8. kolovoza 2017. godine.