Home Gospodarstvo Grad predstavio svoje projekte na sajmu ‘Rexpo 2015’

Grad predstavio svoje projekte na sajmu ‘Rexpo 2015’

PODIJELITE

Grad Velika Gorica predstavio je svoje projekte na 4. međunarodnom sajmu investicijskih projekata „Rexpo 2015“ održanom od 28. i 29. listopada u Poslovnom centru Hypo Expo Zagrebu. Na sajmu su promovirani ključni razvojni i komunalni projekti, te područja gospodarske namjene, u prvom redu Poduzetnička zona Rakitovec. Štand Grada Velike Gorice posjetila je i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.

– Poticanje investicija doprinosi razvoju našeg Grada te ga čini gospodarski zanimljivim i perspektivnim mjestom za ulaganje u Republici Hrvatskoj – poručili su iz Grada.

rexpo2

 

Sajam namijenjen investitorima, izvođačima, projektantima, bankama, osiguravajućim društvima, investicijskim fondovima, ministarstvima, gradovima, županijama i svim ostalim zainteresiranim za razvoj javnih i privatnih investicija okupio je veliki broj izlagača i posjetitelja.

U sklopu sajma održan je i Rexpo Forum na kojem su sudjelovali stručnjaci za EU fondove te predstavnici međunarodnih institucija i Europske komisije.