Home Rekreacija Gorički streljački klubovi se iz Osijeka vratili s nekoliko pehara

Gorički streljački klubovi se iz Osijeka vratili s nekoliko pehara

Strijelci su postigli odlične rezultate

PODIJELITE
Foto: ZSU

Velikogorički streljački klubovi proteklog su vikenda na na streljani „Pampas“ u Osijeku sudjelovali u V. kolu Kupa Hrvatske u letećim metama, trap. SD Plemenitaš Lukavec i SD Gord iz Velike Gorice na kupu su postigli odlične rezultate.

Kod žena su velikoričanke zauzele sva tri prva mjesta. Una Sedmak iz Plemenitaša osvojila je prvo mjesto sa 99 pogodaka, druga je bila Natali Banko iz SD Gord sa 91 metom, a treće mjesto osvojila je Renata Zrinski iz Plemenitaša sa 81 pogotkom.

Kod seniora je pobjedu odnio Kristijan Kancelar iz SD Gord Velika Gorica, drugi je bio Giovani Cernogoraz, a treći Marko Bačić.

Foto: ZSU

Među juniorima su postavljeni osobni rekordi te vrlo dobri rezultati. Mateo Zrinski iz SD Plemenitaš Lukavec osvojio je drugo mjesto sa 108 meta. U B kategoriji su juniori bili jači od seniora i zauzeli prva dva mjesta. Zlatom se okitio Toni Gudelj, a srebrom Mateo Zrinski.

U ekipnoj konkurenciji su Velikogoričani i ovog puta osigurali dva postolja. Za zlato su se borili „Gusari“ sa 216 pogotka i strijelci iz SD Gord iz Velike Gorice sa 205 meta. U međusobnom dvoboju ipak su bolji bili strijelci Gusara s ukupnim rezultatom 7:3, a srebro je pripalo Gordu. U meču za broncu strijelci Plemenitaša iz Lukavca bili bolji od GSD Osijek sa 6:0 te se okitili brončanom medaljom.

Ovim natjecanjem završena su sva kola kup natjecanja te se najbolji strijelci okupljaju na finalu Kupa Hrvatske koje će se za tri tjedna održati na streljani Grm u Lukavcu.

Izvor: ZSU