Home Izdvojeno Goričani prikupili brojne potrepštine za beskućnike, GKM ih dostavio u prave ruke

Goričani prikupili brojne potrepštine za beskućnike, GKM ih dostavio u prave ruke

Udruga FAJTER pod vodstvom je Mile Mrvalja i Antonelle Šantek iz Velike Gorice te je ogromna podrška svim beskućnicima koji nemaju nikoga tko bi im pomogao

PODIJELITE

U prosincu prošle godine Gorički klub mladih pokrenuo je još jednu suradnju s Udrugom Fajter za pomoć beskućnicima. Udruga FAJTER za pomoć beskućnicima pod vodstvom je Mile Mrvalja i Antonelle Šantek iz Velike Gorice te je ogromna podrška svim beskućnicima koji nemaju nikoga tko bi im pomogao.

Mladi iz Goričkog kluba mladih tada su pokrenuli akciju za prikupljanje higijenskih potrepština i odjeće za Udrugu Fajter, a sve što se prikupilo je jučer i stiglo u prave ruke – Antonelli Šantek.

“Ovim putem se želimo opet zahvaliti Velikogoričanima velikog srca koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji za prikupljanje higijenskih potrepština za udrugu Fajter za pomoć beskućnicima, te tako bili dio pomoći nabolje.“, navodi Sara Kajgana Raga, voditeljica Goričkog kluba mladih.

Antonella je inače, uz bivšeg beskućnika Mile Mrvalja, voditeljica ove udruge već 7 godina, te se mogu pohvaliti s velikim brojem volontera i radu na osviještenosti građana oko pomoći beskućnicima. “Veselimo se budućim akcijama i još jednom, veliko hvala!”, zaključuju iz kluba.