Home Izdvojeno Gorica počela s treninzima, na terenu po trojica

Gorica počela s treninzima, na terenu po trojica

Već pri dolasku na stadion počinje se s pridržavanjem strogih higijenskih mjera, uz držanje socijalne distance

PODIJELITE

Prva momčad HNK Gorice nakon 34 dana prisilne pauze od treninga i utakmica napokon je krenula s aktivnostima, javljaju iz kluba.

U ponedjeljak u 10 sati počeo je prvi trening, pod posebnim režimom, u skladu sa svim uputama nacionalnog Stožera civilne zaštite.

“Igrači su raspoređeni u skupine po trojica. Dok jedna skupina trening odrađuje na glavnom terenu, druga je na pomoćnom terenu, a treninzi traju po sat vremena. Nakon što završe s treningom, ove dvije skupine napuštaju stadion, i to bez korištenja svlačionica i drugih zajedničkih prostorija, a tek tad dolaze sljedeće dvije skupine. S jednom skupinom radi glavni trener Valdas Dambrauskas, a s drugom njegov pomoćnik Saša Sabljak”, javili su iz HNK Gorice

Već pri dolasku na stadion počinje se s pridržavanjem strogih higijenskih mjera, uz držanje socijalne distance, a tako će i ostati sve dok ne dođu nove upute Stožera. Osim toga, u nadolazećem razdoblju na stadion nije dozvoljen dolazak predstavnika medija, budući da su treninzi potpuno zatvoreni.

Foto: HNK Gorica/ Facebook