Home Izdvojeno Gorica ima državne prvakinje u akrobatskom rock ‘n’ rollu!

Gorica ima državne prvakinje u akrobatskom rock ‘n’ rollu!

PODIJELITE

Mladi plesači iz Akrobatskog rock ‘n’ roll kluba Velika Gorica ponosno su predstavljali svoj grad na 31. Prvenstvu Republike Hrvatske održanom u Zaprešiću proteklog vikenda. ARRK Gorica zasluženo je osvojio dvije zlatne medalje i jednu srebrnu.

Na vrhuncu natjecateljske sezone, plesačice iz formacije Bubblegum dominirale su u kategoriji Velikih formacija 1, osiguravši naslov državnih prvakinja. Ovaj izvanredni uspjeh samo je potvrda njihove dugogodišnje dominacije u rock ‘n’ rollu, gdje svaki nastup rezultira zlatnom medaljom.

Plesačice formacije Lollipop također su zasjale na prvenstvu, postavši državne prvakinje u kategoriji Velikih formacija 3. Ovo je izuzetan uspjeh za mlade plesačice koje su prvi put nastupile u ovoj kategoriji i odmah osvojile sjajnu zlatnu medalju.

U kategoriji Velikih formacija 2, formacija Wednesday zauzela je drugo mjesto i postala viceprvak Hrvatske. Ovo je tek drugi turnir za ovu formaciju, pa iz kluba s nestrpljenjem očekuju njihove buduće uspjehe i rezultate. Unatoč tome što su za nekoliko bodova zaostajale, plesačice formacije Revolution pokazale su izvanrednu izvedbu nove koreografije u kategoriji Ženskih formacija.

Formacija Mustre osvojila je 5. mjesto u kategoriji Malih formacija 1, dok je formacija Victorious zauzela 7. mjesto. Leona Hrvačić i David Kovač Savanović plasirali su se u finale kategorije Mlađih juniora 2 te su zasluženo osvojili 7. mjesto.

Plesače već sljedeće subote očekuje važno natjecanje – 2. Kup Republike Hrvatske u Novalji. S obzirom na njihovu dosadašnju izvedbu, ne sumnjamo da će se vratiti s novim medaljama i fantastičnim rezultatima.

Svi zainteresirani za treniranje akrobatskog rock ‘n’ rolla mogu pronaći više informacija na stranici kluba ili putem broja 098/802-932. Treninzi se održavaju u OŠ Nikole Hribara pod vodstvom stručnih magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca Akrobatskog rock ‘n’ roll-a, a prilagođeni su svakom uzrastu posebno.