Home Izdvojeno GOOGLE GARAŽA Kako posjetitelja pretvoriti u kupca?

GOOGLE GARAŽA Kako posjetitelja pretvoriti u kupca?

Ovaj puta besplatna radionica bavi se temom koji je najbolji način kako posjetitelje svoje Internet stranice pretvoriti u kupce

PODIJELITE

Pred nama je još jedna Google Digitalna garaža, ovaj put na temu: „Web stranica – kako doći od web posjetitelja do kupca?“

Ukoliko želite saznati najbolji način kako posjetitelje svoje Internet stranice pretvoriti u kupce i učiniti ju zanimljivom posjetiteljima, dođite na radionicu Google Digitalne garaže, u organizaciji VEGORA-e koja će se održati u četvrtak, 21. studenog 2019. godine. Radionica je potpuno besplatna, a održava se na adresi Vegore, Šetalište Franje Lučića 15 od 17 do 20.

Što ćete naučiti?

Na radionici ćete, uz predavača Claudia Kramarića, naučiti kako definirati ciljeve web stranica i zbog čega je to važno. Saznat ćete koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih ciljeva, a kroz primjere iz prakse objasniti ćemo vam pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje istih. Web stranica je već dugo neizostavan dio svakog poslovanja, ali treba pripaziti na detalje kako je uspješno posložiti i učiniti je preglednom te samim time i zadržati potencijalne klijente.

Cilj radionica Google Garaže je omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu zemlje te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

Tko su stručni treneri koji predaju na interaktivnim radionicama?

Stručnjaci sa svakodnevnom praksom će vam u sklopu Digitalne garaže pomoći da uspijete na mreži. To su stručnjaci za internet poslovanje s višegodišnjim iskustvom i svakodnevnom praksom u digitalnom marketingu i razvoju internetskog poslovanja, tzv. “digitizeri”.

Koja je razina znanja potrebna za sudjelovanje?

Svatko može imati koristi od Digitalne garaže bez obzira na razinu znanja, ciljeva i zanimanje. Sudionici ne moraju imati prethodno znanje kako bi sudjelovali na radionicama.

Je li potreban laptop za interaktivne radionice?

Nije nužan laptop tijekom interaktivnih radionica Digitalne garaže. Vaš dobra volja je najvažnija. Nakon radionice, online platformi možete pristupiti i od kuće.

Radionicu organizira velikogorička razvojna agencija VE-GO-RA, u suradnji s Googleom i Otvorenim učilištem Algebra, kao dio programa Google Digitalne garaže.

Prijavite se OVDJE