Home Izdvojeno “Gladijatori” na Trgu dr. Franje Tuđmana

“Gladijatori” na Trgu dr. Franje Tuđmana

PODIJELITE

Nakon otkazne “Noći borilačkih sportova”, koja se zbog lošeg vremena nije održala 9. svibnja, ljubitelji karatea, taekwondoa i boksa u petak će doći na svoje. Očekuje ih veliki spektakl na otvorenom, u Parku dr. Franje Tuđmana od 20 sati moći će uživati u borbama i borilačkim demonstracijama.

noc-borilackih-1.jpg

aaU borilačkoj areni posjetitelji će moći vidjeti najbolje karate i taekwondo poteze, hrvačka bacanja, boksačke mečeve, ali i najbolje K-1 i Ultimate fight borce.

noc-borilackih-3.jpg

 

Publici će se ove godine predstaviti gorički borilački klubovi: Hrvački klub Turopoljac, Karate klub Velika Gorica, Karate klub Centar, Taekwondo klub Velika Gorica i Boksački klub Velika Gorica, ali i borilački klubovi iz Ultimate fight sportova.

– Noć borilačkih sportova uspješna je sportska manifestacija na kojoj se kroz borbe i borilačke demonstracije predstavljaju naši borilački klubovi i njihovi sportski dosezi, od najranije dobi polaznika, koji su napravili svoje prve sportske korake, pa sve do svjetski priznatih sportaša koji osvajaju najprestižnija natjecanja u Europi i svijetu – kaže predsjednik organizacijskog odbora Ervin Kolarec.