Home Zanimljivosti Geološke radionice za osnovnoškolce

Geološke radionice za osnovnoškolce

PODIJELITE

Pučko otvoreno učilište organizira Geološke radionice za osnovnoškolce. Radionice će se održavati svakog dana od 27. lipnja do 2. srpnja, a trajat će od 10 do 11.45 sati.

Cilj radionica je upoznati sudionike s različitim prirodoslovnim disciplinama koje zajedno s geologijom proučavaju pojave na Zemlji, zatim ukazati na važnost njihove suradnje i povezanosti. Objasniti i približiti osnovne geološke pojmove preko različitih aktivnosti. Poticati slobodu izražavanja i kritičko mišljenje, objasniti problem zadavanjem praktičnih zadataka, postići ravnotežu između samostalnosti i timskog rada, usvojiti pojmove raznolikost i jedinstvenost, razvijati osjećaje tolerancije i empatije, istaknuli su u POUVG.

geoloske radionice  POUVG

-Dragi lavići, dobro došli u kraljevstvo znanja! Pokazat ću vam kako zamisliti učenje kao igru strategije i znanja, te kako razumjeti svijet oko sebe. Neće uvijek biti lako, ali zato i jest zanimljivo! Svaki novi nivo bit će jedna lekcija koja će vas naučiti kako na putu prema znanju izgraditi hrabrost, upornost i strpljivost. Upoznat ćete razna zanimljiva stvorenja te saznati čime se bave geolozi. Svatko će dobiti nagradu: diplomu za uspješno sudjelovanje, hrpu svježih mudrosti, nove prijatelje i poklon iznenađenje! Ne smijem vam sve otkriti, budite još malo znatiželjni!- poručila je djeci voditeljica radionice Maja Hrustić.

Cijena po radionici je 50 kuna, a djecu možete upisati na info pultu Učilišta, na adresi Zagrebačka 37. Dodatne informacije o radionici možete saznati na broju 098 316 419 ili putem e-maila obrazovanje@pouvg.hr.