Home Izdvojeno Gavranovi “Parovi” gostuju na goričkoj sceni

Gavranovi “Parovi” gostuju na goričkoj sceni

PODIJELITE
Foto: Dario Drvodelić

U ponedjeljak u 20 sati u Dvorani Gorica u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica gostuje predstava Teatra Gavran “Parovi”.

Autor predstave je Miro Gavran, a režirao ju je Robert Raponja. Parove igraju Ana Vilenica, Mladena Gavran, Ivan Glowatzky, Ivica Jončić, Jakov Gavran i Sara Moser. Ova predstava je okarakterizirana kao najambicioznija predstava Teatra Gavran u proteklih 14 godina. Glumci pričaju suvremene priče u kojima se svatko od nas može pronaći. Majstorski dijalozi i upečatljivi karakteri koji će nekoga nasmijati, nekoga možda rasplakati, ali sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

– Predstavu igra šestero glumaca, odnosno tri muško-ženska para, koji se nalaze u posve različitim životnim situacijama. Parovi se susreću u vrijeme ljeta, u zajedničkim prostorima kuće za odmor najstarijih supružnika, koji unajmljuju apartmane mlađim supružnicima i tek zaručenima, mladiću i djevojci. Majstorski oblikovani karakteri i dijalozi jednako su zanimljivi u duo igrama muško-ženskih te muških odnosno ženskih parova kao i u skupnim scenama – poručuju organizatori.