Home Izdvojeno Gastro tjedan: U devet goričkih restorana posebne ponude i cijene

Gastro tjedan: U devet goričkih restorana posebne ponude i cijene

Tomahawk od turopoljske svinje, knedli, štrukli, rižota, lungići i juhe...

PODIJELITE

U ponedjeljak, 5. listopada, počinje Gastro tjedan po goričkim restoranima. Ovaj Gastro tjedan uključuje devet restorana koji će imati posebne ponude menija, ali i cijena. Tako će se nuditi vrhunski specijaliteti domaće i inozemne kuhinje kao i slastice i fina vina.

Cijene će se kretati od 35 ili 60 kuna, a za bogatiji meni trebat ćete izdvojiti 100 do 180 kuna. U Gastro tjedan uključio se devet restorana: Bistro Babriga, Ugostiteljski obrt Grof, Izletište Ključić Brdo, Bistro Kaktus, Restoran Modena, Restoran Mon Ami, Restoran Papamo, Pivnica Turopolje i Bistro pizzeria Ziher, a svatko od njih pripremio je ono po čemu su posebni i poznati.

Tako se u Bistrou Babriga nude tri menija koji obuhvaćaju fine juhe, odrezak ili kremasti rižoto kao i desert na kraju svakog slijeda. U Grofu vas čekaju dva menija – od juhe do deserta, na Ključiću možete pojesti i domaće zapečene štrukle, a u Kaktusu pizze i quesadille. U Modeni vas čekaju mozarella štapići i burgeri, u Mon Amiju uz već provjerenu ribu nude i lungić te fina vina, Papamo priprema knedle od šljiva, Tomahawk od turopoljske svinje ili juhu od cikle, Pivica Turopolje svježe vrganje i medaljone od odležane junetine, a u Ziheru su ziher taquitosi i palačinke.

Kompletan meni i cijene pogledajte OVDJE. Gastro tjedan u sklopu 19. Gastra Turopolja traje do 11. listopada.