Home Velikogoričani na djelu GASTRO Gorički fotograf Dario Drvodelić s nama je podijelio tri ukusna recepta

GASTRO Gorički fotograf Dario Drvodelić s nama je podijelio tri ukusna recepta

PODIJELITE
Foto: Dario Drvodelić / @food_in_a_frame

U ovim trenucima, kada smo zatvoreni u svojim domovima i vjerojatno imamo pune frižidere namirnica, ne bi bilo loše da se usmjerimo na neke hobije. Jedan od njih mogao bi biti i iskušavanje vlastitih kulinarskih sposobnosti. Kako bismo vam malo olakšali odabir recepata, obratili smo se velikogoričkom fotografu i odnedavno food blogeru, Dariju Drvodeliću čije fotografije doslovno otvaraju apetit.

Instagram profil food_in_a_frame otvorio je prije Božića zbog ljubavi prema fotografiji i hrani. “Fotograf sam i dugo pratim razne stilove fotografije, a onda sam shvatio da mi se jako sviđaju fotografije hrane zbog svjetla, kompozicije i sadržaja. S obzirom na to da volim kuhati, odlučio sam fotografirati i svoja jela. Ponekad je to ručak, a ponekad neka posebna slastica.”, govori nam.

Za sada na profilu ima preko 20 objava koje uključuju fina slana i slatka jela, no ono što će vas prvo privući je zasigurno privlačnost fotografije. Među receptima ima zdravih smoothija, juha, slastica i glavnih jela. “Recepte odabirem tako da ih vidim negdje na internetu pa dodam i neki svoj poseban, tajni sastojak. Volim dijeliti svoje recepte s drugima, a vidim da se i njima sviđaju.”, zaključio je.

Osim Instagram profila food_in_a_frame, Dario je otvorio i blog Papučar.hr na kojem također objavljuje svoje recepte, ali i zanimljive priče iz svakodnevnog života. Za kraj je s nama odlučio podijeliti svoja tri recepta, a možda i vama budu dobra inspiracija za ove dane u zatvorenom. Do recepata možete doći tako da kliknete na fotografije ispod.

Zapratite njegov profil, sigurno će vas oduševiti novim receptima.

Pita od listova za savijače s povrćem i sirom i šunkom

Oranđasti kuglof

Krumpiri punjeni kobasama, vratinom i sirom