Home Izdvojeno FOTO Vojska održala vježbu na Plesu

FOTO Vojska održala vježbu na Plesu

PODIJELITE

U vojarni “Pukovnik Marko Živković” na Plesu, jučer je održana prva zajednička vježba postroja Oružanih snaga Republike Hrvatske, piše morh.hr Oni će sutra u 9 sati na središnjoj svečanosti na stadionu NK “Zagreb” u Kranjčevićevoj ulici, zajedno s postrojima MUP-a i hrvatskih branitelja Domovinskog rata, obilježiti 25. obljetnicu formiranja Oružanih snaga Republike Hrvatske i Dan Hrvatske kopnene vojske.

-Nakon toga, svečano obilježavanje nastavlja se na RŠC Jarun, gdje će građani od 11 sati moći pratiti i prigodni program koji uključuje padobranske skokove, pokazne vježbe specijalnih snaga MUP-a i OS RH, letački program akrobatske grupe “Krila Oluje” te prikaz ceremonijalnih radnji Počasno zaštitne bojne.-najavili su u MORH-u.

dan OS RH Velika Buna 2

Od 17 sati slijedi koncert Orkestra OS RH i gostiju, a tijekom cijelog dana, od 10 do 21 sat, na Jarunu će biti izložena i vojna oprema i naoružanje. Cijeli program možete pronaći ovdje.

Dan oružanih snaga Republike Hrvatske obilježen je i u vojarni u Velikoj Buni. -Svim sadašnjim i bivšim pripadnicama i pripadnicima Hrvatske vojske čestitam ovaj dan.- poručio je gradonačelnik Dražen Barišić.

dan OS RH Velika Buna

 Foto: Facebook / Dražen Barišić