Home FOTO VIJEST FOTO VIJEST Djeca DV-a Ciciban svoj talent pokazala na izložbi u Knjižnici...

FOTO VIJEST Djeca DV-a Ciciban svoj talent pokazala na izložbi u Knjižnici Galženica

PODIJELITE
Foto: Knjižnica Galženica/Facebook

U ponedjeljak je ispred Knjižnice Galženica otvorena izložba dječjih radova Skupine s ranim učenjem njemačkog jezika Dječjeg vrtića Ciciban. Izložba na temu “Ptice kao motiv i motivacija” rezultat je rada djece i koordinatorica – odgajateljica Ljubice Muršić,Marije Zagorc, Renate Kokorović i Jadranke Križanić.

Na otvorenju izložbe bilo je veselo – pjevale su se pjesmice na njemačkom, plesalo se i razgledavalo izložbu postavljenu u izlogu Galženice.

Odgajateljice su djeci dale informaciju – “I pingvin je ptica…”, a oni su svojim aktivnostima napravili toliko radova da su rezultirali izložbom. Imali su olovku, tuš, flomastere, drvene i voštane pastele, ugljene štapiće, kolaž, iglu i konac, kredu, alufoliju i mnoge druge alate kojim su raznim tehnikama i materijalima napravili prekrasne radove.

– Ptice ove izložbe nisu stvarne. One imaju i nemaju svoje konkretno ime. Njihov je zadatak bio drugačiji od onog što si u svezi s njima pred sebe postavljaju znanstvenici, umjetnici, lovci, ornitolozi… Njihov zadatak je bio da djecu Skupine s ranim učenjem njemačkog jezika pripreme za drugu životnu stepenicu – školu – poručuju organizatori.

Izložba je otvorena do četvrtka, 20. travnja.

Foto: Knjižnica Galženica/Facebook