Home Izdvojeno U Ogulincu održan drugi Snježni spust

U Ogulincu održan drugi Snježni spust

PODIJELITE

Na drugom Snježnom spustu u Ogulincu brojni natjecatelji jučer su se okušali u dvije discipline – u sanjkanju i skijaškom slalomu. Ukupno prvo mjesto osvojio je Mihael Pal, drugoplasirani je Noa Grivičić, dok je treća Marijeta Knežević.

– Prvo mjesto osvojio je i najmlađi sudionik natjecanja Mihael Pal. Imao je najbolje vrijeme, u dvije vožnje ukupno 13 sekundi. Inače, ovdje smo organizirali sanjkanje za najmlađe, skijanje, slalom, vožnju za uzrast do 16 godina – kaže voditelj Snježnog spusta Nenad Vlahovac.

NAJMLAĐI UŽIVALI NA SKIJAMA I SANJKAMA

– Bilo mi je lijepo, stvarno lijepo. Vožnja na stazi odvijala se dosta brzo, ali bilo mi je jako zabavno – ispričala je Gabrijela Tolić.

snjezni-spust-11.jpg

aaOve je godine stiglo dvostruko više sanjkaša i skijaša u odnosu na lani, kada je natjecanje održano prvi puta.

– Na natjecanje je stiglo pedesetak sudionika, dok je na prvom Snježnom spustu sudjelovalo upola manje natjecatelja. Mi smo kao organizatori iznimno zadovoljni, a dobro nas je poslužilo i vrijeme – ističe Danijel Rožić, predsjednik Udruge ‘Moj Buševec’.

Nakon napornih vožnji, gladni natjecatelji snagu su vratili zahvaljujući slasnim kobasicama u pecivu, a žeđ utažili toplim čajem.

Organizatori ističu kako na idućem, trećem Snježnom spustu u Ogulincu, žele ugostiti ni manje ni više nego Janicu Kostelić.

[print_gllr id=21362]