Home FOTO VIJEST FOTO Sretan Dan žena!

FOTO Sretan Dan žena!

PODIJELITE

Prošetali smo gradom kako bismo vidjeli obilježavaju li i Velikogoričani Međunarodni dan žena. Također,iskoristili smo priliku i da podsjetimo muškarce na to kako bi ovaj svijet bez žena bio jako tužno i ružno mjesto.

Iako su mnoge žene tijekom dana na svojim radnim mjestima i Dan žena obilježit će tek navečer uz izlazak na večeru ili kino, uspjeli smo uhvatiti nekoliko kadrova koji nam govore kako Goričani uz male znakove pažnje brinu za svoje bolje polovice.

dan žena_dario drvodelić (3)

Upravo na poslu zatekli smo i simpatične te uvijek nasmiješene radnice VG Komunalca koje su nam rekle da je i njih tvrtka danas darovala crvenim ružama. Nekada su, na današnji dan, nadređeni svoje radnice uvijek malo poštedjeli od posla, a i pokloni za njih bili su veći. No, danas je situacija drugačija i žene puno više rade te ih se, nažalost, puno manje poštuje.

dan žena_dario drvodelić (2)

Kako poštovati žene te im ponekad pokloniti barem mali znak pažnje, uči se od malih nogu. To možemo vidjeti i na lijepom primjeru mladog tate koji sa sinovima kupuje ruže.

dan žena_dario drvodelić (1)

Prodaja cvijeća ove je godine bolja nego ikad, saznajemo od lokalne cvjećarke. Kupuju su sve vrste cvijeća – od proljetnica u tegli do buketa rezanog cvijeća, ali ipak se najviše prodaju crvene ruže.

Dragi muškarci, dan je dug i još uvijek stignete kupiti cvijetak ili pripremiti iznenađenje za svoje bolje polovice kako biste im na neki način pokazali koliko ih cijenite. Vaše djevojke, žene, majke i kraljice to zaslužuju svakog dana, a pogotovo danas na Međunarodni dan žena.

Foto: Dario Drvodelić

[print_gllr id=42581]