Home Izdvojeno FOTO Službeno otvoren novi teren s umjetnom travom na SRC Kurilovec

FOTO Službeno otvoren novi teren s umjetnom travom na SRC Kurilovec

PODIJELITE

Danas se na Sportsko-rekreacijskom centru Kurilovec održava završnica međunarodnog turnira ‘Alpas cup’. Otvorenjem Alpas kupa ujedno je i službeno otvoren novi teren s umjetnom travom. Nakon predstavljanja svih ekipa, domaćih i susjednih, gradonačelnik se zahvalio organizatorima i svima na dolasku te dodao prvu loptu.
– Ovo je sedmi po redu Alpas kup koji na bazi volje i želje za sportom okuplja mlade, ne samo naše države već i okolnih država. Okuplja nas ljubav prema sportu ali i prema čovjeku, pa neka tako bude i danas. Želimo da u sjećanjima ostane prijateljstvo, natjecateljski duh i lijepo provedeno vrijeme. – izjavio je gradonačelnik Dražen Barišić.

Alpas 2016 - umjetna trava Kurilovec (30)

Među sudionicima na ovom natjecanju je i sedam hrvatskih prvoligaša, a prvi su put u Kurilovec stigli i mališani iz Australije, Bay Waters.
– Moje dijete igra danas, dolazimo iz sjevernog dijela Australije. Igrali su dosta dobro, jednu su dobili, a tri izgubili. Došli smo ovdje jer je trener pitao je li tko zainteresiran za dolazak ovdje, a s obzirom da imamo samo osam igrača odlučili smo doći. – rekao nam je jedan od roditelja, Tom Shortaw.

Alpas 2016 - umjetna trava Kurilovec (19)

Na Alpas kupu nastupa 40 sudionika, od kojih je nekima teren u Kurilovcu već poznat. S dobrim rezultatima danas se mogu pohvaliti i mališani NK Sesvete.
– U utorak smo na kvalifikacijama završili na prvom mjestu, danas smo također prvi u skupini. Glavni cilj je bio proći skupinu. Ovo nam je završni turnir, nakon što ovo odigramo idemo na zasluženi godišnji. – rekao nam je Marko Salatović, trener NK Sesvete.

Alpas 2016 - umjetna trava Kurilovec (8)

Prošle godine pobjednik Alpas cupa bila je Crvena Zvezda iz Beograda. Sutra saznajte tko će odnijeti pobjedu ove godine.

[print_gllr id=50547]