Home Zanimljivosti FOTO ”Romansa u bijelom” u Mraclinu

FOTO ”Romansa u bijelom” u Mraclinu

PODIJELITE

Novoosnovano Društvo žena ”Anđela Lovreković” iz Mraclina sinoć su pripremili neobično druženje. Piknikom ”Romansa u bijelom” organizatorice su željele predstaviti svoje mjesto u svečanom i elegantnom izdanju. Iako se piknik trebao održati u Parku Tomislava Hrkovca, zbog bojazni od kiše, uzvanici su se proveselili u Društvenom domu. Svi su bili odjeveni u bijelo, a svatko je sa sobom trebao donijeti bijelu košaru za piknik s bijelim stolnjacima, salvetama, servisom za jelo i hranu koju će pojesti.

– Ovo je pilot projekt pa smo pozvali samo one s pozivnicama. No pokušat ćemo napraviti ovo događanje tradicionalnim da svake godine napravimo piknik u bijelom na otvorenome. Drago mi je što su nam se gosti odazvali i sve smo s veseljem pripremili – rekla nam je Vesna Tafra, predsjednica Društva žena ”Anđela Lovreković”.U romantičnom i pomalo nostalgičnom okruženju, na neka davna vremena i prošle ljubavi posjetitelji su se prisjetili uz pjesme koje je izvodio vokalno-instrumentalni sastav Dingosi.

– Uz ovakvu glazbu ja sam se zaljubljivala i uz ovakvu priču paše jedino glazba koju oni izvode, znači glazba 60-tih i 70-tih. Tu su naši prijatelji s kojima smo išli po zabavama gdje su Dingosi svirali sentiše. Zato sam na pozivnicu i napisala: ”Ako i danas osjetite onaj isti drhtaj kao i na početku vaše veze, znak je da ste stvoreni jedno za drugo, zauvijek!’ – rekla nam je Tafra.Čini se kako je ljeto pravo vrijeme za ljubav, jer osim što su se u Pokupskom jučer tražile neke nove ljubavi, u isto vrijeme su u Mraclinu stare ponovno zaiskrile.

foto: Mario Žilec