Home Izdvojeno FOTO Projekt Queen oduševio Jaskance

FOTO Projekt Queen oduševio Jaskance

PODIJELITE
Foto: Umjetnička škola Franje Lučića

Projekt Queen uspješno je odradio prvo gostovanje. Zbor, gudački orkestar, bend nastavnika i solistica Sabina Špoljar te puhački orkestar DVD-a Velika Gorica nastupili su pred publikom u Jastrebarskom, a njihov je nastup ocijenjen kao “potpuno impresivan”.

– Ovaj koncept Grad Jastrebarsko je prepoznao kao nešto vrijedno što želi pokazati i Jaskancima te tako kulturom povezati zagrebački prsten. Glazba uistinu spaja ljude, a još kada se spaja ovako divnim vještinama i znanjem to zasigurno treba cijeniti i širiti dobar glas! – navodi se na mrežnim stranicama Grada Jastrebarskog.

Foto: Umjetnička škola Franje Lučića

– Primljeni smo izvrsno. Išlo je nešto manje ljudi i kolega, ali zvučalo je fenomenalno. Program je svima jako dobro “sjeo”. Sabina je zvučala bolje nego ikad – rekla je Tea Krčelić Rabadan, inicijatorica projekta.

Grad Jastrebarsko pokrio je sve troškove. Prijevoz, ton-majstora, majstora svjetla i druge troškove ovaj put nisu trebali podmiriti nastavnici. Koncert su podržali gradonačelnik Grada Jastrebarskog Zvonimir Novosel i ravnatelj Glazbene škole Jastrebarsko Dragutin Fabijanić, a na putu su mlade glazbenike pratili predstavnici zapovjedništva DVD-a Velika Gorica, njih čak šestorica, te ravnatelj Umjetničke škole Franje Lučića Borut Vidošević.

Rock spektakl posvećen grupi Queen gorička će publika opet moći čuti (ali i vidjeti) u Pučkom otvorenom učilištu u sklopu koncerta Gimnazije Velika Gorica. Planira se i koncert povodom Dana škole, kada će sa zajedničkim programom nastupiti plesni i glazbeni odjel.