Home Izdvojeno FOTO Pripreme u Velikoj Mlaki za proslavu Dana mjesta i svete Ane

FOTO Pripreme u Velikoj Mlaki za proslavu Dana mjesta i svete Ane

PODIJELITE

U nedjelju 30. srpnja, mještani Velike Mlake proslavit će Dan mjesta i blagdan svoje zaštitnice svete Ane (26. srpnja) uz jednodnevni program kojeg su nazvali ”Volim Mlaku”.

U 10.30 je okupljanje mještana i njihovih gostiju ispred Mjesnog odbora odakle će u mimohodu otići do župne crkve. Sveta misa počet će u 11 sati, a nakon nje, u podne, položit će se vijenci i zapaliti svijeće u parku kod spomenika poginulim braniteljima. Poslijepodne je rezervirano za zabavu i druženje. U 16 sati počinje belot turnir, a od 17 do 20 sati djeca će moći sudjelovati na kreativnim radionicama. Od 19 sati pa nadalje na pozornici će se izredati KUD Velika Mlaka, Hrvatsko pjevačko društvo Kučani iz Kuča, te mažoretkinje Plesnog kluba Barbara. DVD Velika Mlaka izvest će vatrogasnu vježbu podmlatka DVD-a, a nastupit će i Dinacordi i Luna band. U proslavi će sudjelovati i Društvo žena Velika Mlaka.

Dan mjesta, Velika Mlaka obilježit će petu godinu zaredom. Svi se već danima pripremaju za proslavu, a djelatnici VG Komunalca postavili su jutros i pozornicu.

foto: VG Komunalac