Home Vijesti FOTO Predsjednik Županijske skupštine Zmajlović, za zamjenike izabrani Ambrušec i Bregović

FOTO Predsjednik Županijske skupštine Zmajlović, za zamjenike izabrani Ambrušec i Bregović

PODIJELITE
Foto: Zagrebačka županija/Arhiva

Jučer je u Zagrebu održana konstituirajuća Županijska skupština Zagrebačke županije. Na sjednici je odlučeno da je Mihael Zmajlović (SDP) predsjednik Županijske skupštine Zagrebačke županije, a za njegove zamjenike izabrani su Ljubica Ambrušec (MOST) i Vladimir Bregović (HDZ).

U novom sazivu Skupština Zagrebačke županije ima 51 člana – 20 iz koalicije HSS-SDP-HNS-Laburisti, 15 vijećnika iz koalicije HDZ-HSU-HSLS, zatim osam iz “Bandić Milan 365 – stranke rada i solidarnosti”, četiri iz Mosta nezavisnih lista, dva iz Živog zida i dva nezavisna člana – poručuju iz Zagrebačke županije.

Foto: Zagrebačka županija

Predsjednik Županijske skupštine Mihael Zmajlović zahvalio se članovima na ukazanom povjerenju. Naglasio je kako očekuje da će se sjednice Skupštine i dalje održavati u demokratskom tonu, na dobrobit građana Zagrebačke županije. – Uvjeren sam da ćemo ovdje donesenim odlukama nastaviti podizati kvalitetu života naših građana – rekao je.

– Podrška na glasovanju na konstituirajućoj sjednici bila je korektna i to mi daje nadu da će novi saziv Skupštine i u budućnosti dobro funkcionirati. Pred novoizabranom Skupštinom je realizacija mnogih značajnih projekata stoga je iznimno važno da svi oni dobiju potporu Skupštine jer s time najviše dobivaju upravo žitelji Zagrebačke županije – poručio je župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić dodavši da se trenutno u županiji realiziraju investicije vrijedne preko milijardu kuna.

Foto: Zagrebačka županija