Home FOTO VIJEST FOTO Otvorena izložba dječjih radova “Gradu za rođendan”

FOTO Otvorena izložba dječjih radova “Gradu za rođendan”

PODIJELITE

I ove godine su odgajateljica iz DV Ciciban Katarina Šeravić Lovrak i učiteljica iz OŠ Nikole Hribara Vesna Stipić organizirale izložbu Gradu za rođendan.

“Četvrtu godinu za redom najmlađi Velikogoričani daruju svome Gradu za rođendan likovnu izložbu Dan moga grada. Hvala kolegicama na odazivu, motivaciji i suradnji!”, navodi Vesna Stipić, učiteljica iz OŠ Nikole Hribara.

Na izložbi u Galeriji Trumbetaš su prikazani radovi djece iz velikogoričkih vrtića, osnovnih škola i Centra za odgoj i obrazovanje. Izlažu: DV Ciciban, DV Velika Gorica, DV Žirek, Centar za odgoj i obrazovanje, OŠ Nikole Hribara, OŠ Eugena Kumičića, OŠ Eugena Kvaternika, OŠ Vukovina i OŠ Jurja Habdelića.

Foto: Vesna Stipić / Facebook

“Srce veliko kao kuća, otvorena je još jedna izložba gradu za rođendan. Svaki put sve više izlagača, više posjetitelja. Hvala dječjem zboru Cvrkutavci i voditeljici. Hvala na potpori gradu Velika Gorica i Darku Bekiću na otvaranju i divnim riječima. Našoj savjetnici Petri Gotal koja je uvijek tu za svaku podršku. I svim dragim kolegicama kojih je ove godine 15 vrtićkih skupina i 17 razrednih odjeljenja. I hvala mojoj divnoj Vesni Stipić, još jednu odličnu izložbu smo napravile”, ističe Katarina Šeravić Lovrak.

Ideja ove izložbe je razvijanje svijest o vlastitoj kulturi i posebnostima našeg grada kroz likovne radove djece. Djeca istražuju svoje kulturno naslijeđe i upoznaju značaj svoga kraja.