Home Izdvojeno FOTO Otvorena izložba apstraktnih radova Ane Bundalo

FOTO Otvorena izložba apstraktnih radova Ane Bundalo

Izložba "2020. - Boje i oblici" bit će otvorena do 19. siječnja

PODIJELITE
Foto: Katarina Drvodelić

Jučer je u izložbenom prostoru Pučkog otvorenog učilišta otvorena izložba samostalne umjetnice Ane Bundalo. Kako smo najavili, radi se o 15 apstraktnih umjetničkih radova od kojih su neki izrađeni na diptihu, triptihu pa čak i u četiri dijela.

Oduševljenje na izložbi bilo je vidljivo kod svih posjetitelja, kojih je, zbog “korona uvjeta” bilo u ograničenom broju. Izložbu je otvorila Antonia Vodanović, voditeljica Galerije Galženica najavivši da će izložba Ane Bundalo “2020. – Boje i oblici” biti otvorena do 19. siječnja.

Izložba prikazuje autoričino poimanje izazovne 2020. godine te je izrada ovih radova za nju bila terapeutsko iskustvo. Kako samo ime izložbe govori, zaista se mogu pronaći razne boje i oblici, no priznala nam je koji su njeni favoriti. “Osobno volim crvenu, narančastu i zelenu, što vjerujem da je vidljivo jer je većina radova takva, a volim i kombinaciju crvene i crne. Naravno, volim i sve ostale boje tako da ih svih ima.”

Simpatična umjetnica ispričala nam je kako su na izložbi prikazani i radovi koji su već pronašli svog vlasnika, dok su ostali i dalje na prodaju. Svi zainteresirani mogu joj se javiti privatnom porukom na njenim društvenim mrežama – Instagram i Facebook.