Home Gospodarstvo FOTO Otvoren Era Commerce

FOTO Otvoren Era Commerce

PODIJELITE

Jutros je u Sisačkoj ulici otvoren novi prodajni centar Era Commerce te istoimeni kafić. Otvorili su ga direktor tog privatnog obiteljskog poduzeća iz Makarske, Ante Bebić te gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić.

– Zahvaljujem se gradskim službama i upravi te arhitektonskom timu na suradnji. Ovaj centar danas počinje s radom, mi smo ga izgradili po najvećim europskim standardima. Pozivam vas sve da se u to i sami uvjerite. Zahvaljujem se i svim svojim djelatnicima bez kojih ovo ne bi bilo moguće napraviti, a hvala i svim našim kupcima – rekao je Bebić.Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo što sve više poduzetnika ulaže upravo na području Velike Gorice. – Ovo su događaji koji generiraju bolji i kvalitetniji život, razvoj i zapošljavanje. U Velikoj Gorici sve češće svjedočimo ovakvim poduhvatima. Ovo je grad koji je jedan od najpropulzivnijih gradova u Hrvatskoj kada govorimo o poduzetništvu – 12. smo po broju poduzetnika u RH, 5. po prometu u poduzetništvu, 3. po neto dobiti u poduzetništvu, jedan s najnižom stopom nezaposlenosti i najvišom prosječnom plaćom – rekao je Dražen Barišić.

Era Commerce u Velikoj Gorici zaposlila je 51 djelatnika, a kupcima nudi sve za izgradnju, opremanje doma i unutarnje uređenje kao i kućanske aparate. Sav asortiman razgledali su i kupci. – Super je, jako sam zadovoljna Prostor je jako lijep, a i cijene su dobre – rekla je Zlatica Jelčić koja je nakon otvorenja centra razgledala asortiman.

Kako je bilo jutros u Sisačkoj, pogledajte u našoj fotogaleriji.