Home FOTO VIJEST FOTO Na ovogodišnjoj izložbi preko 100 pasmina i 300 pasa iz desetak...

FOTO Na ovogodišnjoj izložbi preko 100 pasmina i 300 pasa iz desetak različitih zemalja!

Izložba je otvorena do 15 sati, tako da se bez obzira na vrijeme, slobodno uputite prema igralištu OŠ Eugena Kvaternika!

PODIJELITE
Foto: Katarina Drvodelić

Ni kišno nedjeljno vrijeme nije spriječilo ljepotane na četiri šape, izlagače i brojne posjetitelje da prisustvuju današnjoj CAC izložbi u organizaciji goričkog Kinološkog kluba.

– Ovdje je danas preko 300 pasa i preko 100 pasmina, a izlagači su pristigli iz više od deset zemalja. S obzirom na to kakvo je vrijeme zadovoljni smo, što su nam potvrdili i sami izlagači. To je ljubav prema psima i to je vidljivo – kazao je Ivica Hemen, tajnik Kinološkog kluba Velika Gorica.

Nažalost, zbog vremenskih uvjeta mališani su zakinuti s upoznavanjem pasa i prilikom da pse vode u ringu. Ali, zato se ove godine prijavilo brojčano drastično više pasmina izlagača nego prošle godine.

– Ove godine prijavilo se za oko 50 posto više pasa u odnosu na prošlu izložbu, a bodovanje je isto kao i svake godine – zaključili su.

Izložba je otvorena do 15 sati, tako da se bez obzira na vrijeme, slobodno uputite prema igralištu OŠ Eugena Kvaternika u Školskoj 4.

Pokrovitelj ovogodišnje izložbe je Grad Velika Gorica i Trovet kao generalni sponzor.