Home FOTO VIJEST FOTO Na nasipu bačeni omoti od prezervativa, maramice, boce, pa čak i...

FOTO Na nasipu bačeni omoti od prezervativa, maramice, boce, pa čak i zaštitne maskice

PODIJELITE

Često nailazimo na fotografije odbačenog otpada na raznim mjestima, a posebice oko nasipa, polja i zabačenih mjesta. Već smo u nekoliko navrata pisali kako je područje oko kanala Sava-Odra posebno zanimljivo počiniteljima, a sada smo dobili još jedan dokaz.

Dok građani pokušavaju što više izlaziti na sunce, najbolja opcija su otvoreni prostori, no čini se da neki to koriste bez da razmišljaju o posljedicama svojih dijela. Primili smo fotografije zabrinute čitateljice koja je u blizini Okuja naišla na svakakvo smeće. “Ovo na kanalu je postalo previše odvratno. Znam da službe većinom znaju za ovo, ali ovo postaje sve gore i gore. Ovo je postalo ružno mjesto. Maramice, kondomi, bombice alkohola.. Ljudima je ovo postalo odlagalište i glomaznog otpada i počela se skupljati baš sumnjiva ekipa.”, izrazila je svoju zabrinutost.

Osim omota od prezervativa, boca alkohola, maramica, pa čak i zaštitnih maskica, naišli su i na odbačene konzerve hrane. Isto su i prijavili nadležnim službama putem aplikacije i poziva, a sada se čeka reakcija.