Home Izdvojeno FOTO Krenuli radovi na Aveniji V. Holjevca, zatvorena cesta prema Gorici

FOTO Krenuli radovi na Aveniji V. Holjevca, zatvorena cesta prema Gorici

PODIJELITE

Krenuli su radovi na Aveniji Većeslava Holjevca. Postavljena je znakovna prometna signalizacija kod Islandske, a na Podbrežju i cestovne prepreke. Izvode se radovi sanacije kolnika Avenije Većeslava Holjevca na dijelu od Islandske do Nežićeve ulice.

>> Na mjesec dana za sav promet se zatvara cesta između Gorice i Zagreba

“Podružnica Zagrebačke ceste će započeti sa radovima od četvrtka 21. rujna 2023. godine od 08,30 sati do 21. listopada 2023. godine do 04,00 sata, te će navedena dionica bit će zatvorena za sav promet”, priopćili su jučer iz Grada Zagreba.

“Radovi se izvode temeljem Programa koji je izglasala Gradska skupština Grada Zagreba za 2023. godinu, a koji obuhvaća asfaltiranje vrlo opterećenih prometnica na području Grada Zagreba. Nažalost, radovi na svim takvim prometnicama se ne mogu izvršiti samo tijekom ljetnih mjeseci kada je prometno opterećenje manje, no oni su nužni zbog sigurnog odvijanja prometa te produžetka eksploatacije samih prometnica”, priopćeno je iz Grada Zagreba.

Sav cestovni promet preusmjeren je na Ulicu Savezne Republike Njemačke.

ZET-ovi autobusi krenuli su privremenim trasama. Linije 268, 310, 311, 313 i 330 voze preko SR Njemačke.

>> Sve ZET-ove linije prema Zagrebu mjesec dana prometovat će izmijenjenim trasama

“Glavni kolodvor – redovnim trasama do raskrižja Avenije Većeslava Holjevca i Islandske ulice – (lijevo) Islandska ulica – (desno) Ulica Savezne Republike Njemačke – u nastavku redovnim trasama prema svojim odredištima”, nova je trasa ZET-ovih linija prema Velikoj Gorici.