Home Vijesti FOTO Jutro poslije: uklanjaju se srušena stabla, jedno drvo palo na školsku...

FOTO Jutro poslije: uklanjaju se srušena stabla, jedno drvo palo na školsku ogradu

PODIJELITE

Nakon jučerašnjeg nevremena koje je pogodilo istočni dio Velike Gorice, ekipe VG Komunalca sanirale su štete po gradu. Uklonili su srušena stabla i granje s prometnica i javnih površina, a na teren su izašle i ekipe za održavanje semafora.

– Digli smo ekipe jučer u 17 sati i radilo se sve do ponoći kako bi se promet mogao nesmetano odvijati. Srušeno je 6-7 stabala koje smo uklonili, a jedno je palo i na ogradu školskog dvorišta kod Tržnog centra – rekao je za Kronike Velike Gorice Dragan Perić predsjednik Uprave VG Komunalca.Posljedice nevremena vidljive su bile i jutros u gradskim parkovima.

– Lokacija je jako puno po cijeloj Velikoj Gorici, primamo dojave iz cijelog grada od naših sumještana i naši radnici skupljaju i odvoze granje. Na nekoliko lokacija čak i ruše stara i osušena stabla koja prijete ljudskom ili materijalnom ugrozom – rekao je Perić.

Uputio je molbu svim građanima da dojave ako negdje primijete srušeno drvo, granje ili sličnu štetu prouzrokovanu jučerašnjim nevremenom. Perić poziva i na strpljenje jer posla ima jako puno ite su ekipe stalno na terenu.

Foto: VG Komunalac, Kristina Bubnjević