Home Izdvojeno FOTO I Kronike Velike Gorice čitaju Žir

FOTO I Kronike Velike Gorice čitaju Žir

PODIJELITE

Rubrike Škola, Ritam mladih, Moja obitelj, Moji ljubimci samo su neke koje možete čitati u novom broju časopisa ‘Žir’. Jesensko izdanje donosi niz zanimljivih tekstova, crteža i pjesama učenika osnovnih škola Grada Velike Gorice i općina Pokupsko, Kravarsko i Orle.

-Pisali su osvrte na knjige koje su pročitali. Mladi novinari potrudili su se izvijestiti o događanjima u njihovim školama, a učenici iz Velike Mlake napravili su zanimljiv horoskop, odnosno komunikoskop.- rekla nam je Mirjana Marković, urednica časopisa ‘Žir’.casopis zir 2015 promicija (7)Kako je Ana Marija provela nezaboravan rođendan, tko najviše voli svoju učiteljicu, a tko je poslao pismo s juga? Odgovore na ta pitanja pronaći ćete na stranicama novoga Žira. Pročitajte vic, riješite zagonetku i rebus, doznajte što je u modi.

-Učenici su još jednom dokazali i pokazali svoju kreativnost, koliko su vrijedni i marljivi, koliko se trude i sudjeluju u tome što je djelo njihovih ruku. Nažalost nismo mogli uvrstiti sve pristigle radove u ovaj broj jer smo ograničeni brojem stranica. – otkrila nam je urednica.casopis zir 2015 promicija (19)62. ‘Žir’ možete kupiti u svim osnovnim školama Grada Velike Gorice i susjednih općina. Za 40 stranica zabave, ali i edukacije potrebno je izdvojiti svega 6 kuna. Dječji časopis ‘Žir’ izlazi već 25 godina u jesen i proljeće. Slijedeći broj svjetlo dana ugledat će u travnju ili svibnju 2016. -Učenici imaju vremena crtati, fotografirati i pisati što se događa oko njih i poslati nam te radove. – pozvala je sve učenika na suradnju urednica lista osnovnih škola.

[print_gllr id=35561]