Home Izdvojeno FOTO Full cool – novi frizerski salon u gradu

FOTO Full cool – novi frizerski salon u gradu

PODIJELITE
Foto: Zlatko Srbelj

Vrijeme je blagdana za koje smo se pripremali tijekom cijelog prosinca. U kupovini darova za najdraže i pomaganja drugima koji su u potrebi, nerijetko zaboravimo na sebe, no još nije kasno to promijeniti. Mali znak pažnje možete si pokloniti u novootvorenom frizerskom salonu ”Full cool” u središtu Velike Gorice. Ondje će vas dočekati ljubazno i profesionalno osoblje, uvijek spremno poslušati vaše želje i ideje i dati vam savjet kako kosu učiniti lijepom i zdravom. U ugodnoj atmosferi, uvijek nasmijane i dobro raspoložene Ivana i Lucija pružit će vam profesionalnu njegu uz pomoć Keune proizvoda koji su na našem tržištu prisutni već 25 godina što je potvrda njihove iznimne kvalitete.full-cool-2

U Zagrebačkoj 17 ponedjeljkom, srijedom i petkom od 13 do 20 sati, utorkom i četvrtkom od 7.30 do 14 sati te subotom od 8 do 14 pružaju usluge muškog i ženskog šišanja, feniranja, farbanja, kreiranja svečanih frizura, a svoja vrata ovaj frizerski salon ima otvorena i za najmlađe klijente.

Vlasnica, Siščanka Ivana Prevarek Rosandić odlučila je okrenuti novi list u svom životu i otvoriti svoj vlastiti salon. Iako je za Veliku Goricu ništa ne veže, prepoznala je dobru poslovnu priliku i iskoristila povoljne uvjete za otvaranje salona. U posao je ušla optimistično.full-cool-9

– Nadam se velikom uspjehu i da ćemo se svidjeti ljudima, svima koji dođu u ”Full cool”. Vjerujem da će otići zadovoljni našom uslugom i kvalitetom rada i da će nam se vratiti – rekla nam je Ivana.

Kao poklon svim novim, budućim klijentima, ”Full cool” daruje 20% popusta na šišanje i friziranje skroz do kraja siječnja 2017. godine. Idealna je to prilika da si za blagdane priuštite novi ”Full cool” izgled. Dovoljno je da nazovete 095 768 3529 i osigurate svoj termin na vrijeme.

[print_gllr id=64708]

Foto: Zlatko Srbelj