Home Izdvojeno FOTO 200 velikogoričkih mališana pohađa najmoderniji vrtić u Hrvatskoj

FOTO 200 velikogoričkih mališana pohađa najmoderniji vrtić u Hrvatskoj

PODIJELITE

Novoizgrađeni vrtić u Velikoj Mlaki najveći je i najmoderniji gorički vrtić u potpunosti prilagođen potrebama djece. U njemu je svoje mjesto našlo 200 velikogoričkih mališana raspoređenih u deset odgojnih skupina, od čega su četiri jasličke i šest vrtićkih.

Vrtić-Velika-Mlaka-11.jpg

—–– Ponosna sam što sam ravnateljica ovako uređenog i modernog vrtića. Sve ovo motivira nas da što kvalitetnije radimo svoj posao i pratimo novitete vezane za predškolski odgoj te da ih primijenimo u našem odgojno-obrazovnom radu. Ovaj vrtić već sada je prepoznat po svojoj kvaliteti, a želimo da to ostane tako i u budućnosti – rekla je Ljuba Brnadić, ravnateljica dječjeg vrtića ‘Lojtrica’.

Kako kaže Brnadić, objekt u Velikoj Mlaki prilagođen je u potpunosti i djeci s poteškoćama u razvoju koja se neometano mogu kretati cijelim prostorom vrtića.

Vrtić-Velika-Mlaka-5.jpg

—–– Ovaj vrtić postavio je visoke standarde i ogledni je primjerak kako bi svi vrtići u Hrvatskoj pa čak i u Europi trebali izgledati. Uvjerili smo se da djeca uživaju, da svi odgojni procesi teku prema planu, da je objekt u potpunosti u funkciji i zbog toga smo zadovoljni – izjavio je gradonačelnik Dražen Barišić.

Vrtić-Velika-Mlaka-2.jpg

Gradonačelnik je najavio nastavak podizanja standarda u goričkim predškolskim ustanovama i otvaranje novih vrtića.

[print_gllr id=31432]