Home Izdvojeno Evo što je sve potrebno za upis djece u gradske vrtiće

Evo što je sve potrebno za upis djece u gradske vrtiće

PODIJELITE

Roditelji, odnosno skrbnici djece predškolske dobi, koji žele upisati djecu u predškolske ustanove na području Grada Velike Gorice trebaju podnijeti Zahtjeve za upis. Zahtjevi se podnose od 2. do 15. svibnja na adresi sjedišta dječjih vrtića, ponedjeljkom od 14 do 18 sati, a ostalim radnim danima od 9 do 15 sati.

– Zahtjev za upis djeteta može se podnijeti isključivo u jedan dječji vrtić. Prilikom odabira vrtića i programa, molimo Vas da obratite pažnju na Plan upisa koji definira broj slobodnih mjesta u pojedinom programu sukladno dobi djeteta – istaknuli su iz Grada.

U zahtjevu se mogu navesti dvije lokacije unutar jednog vrtića. Radno vrijeme dječjih vrtića navedeno je na web stranicama dječjih vrtića, podložno je promjenama i ovisi o organizaciji rada vrtića.

Novost ove godine je mogućnost online upisa u dječje vrtiće. Roditelji koji žele predati Zahtjev za upis djeteta u dječji vrtić isti mogu predati u elektronskom formatu prateći upute na web stranici eUpisi koja se nalazi na poveznici: eupisi.gorica.hr.

U slučaju online upisa, roditelji nisu dužni osobno predati pisani zahtjev s dokumentacijom u dječji vrtić, već uz online obrazac dostavljaju skeniranu dokumentaciju. Originalnu dokumentaciju roditelji primljene djece dostavljaju prilikom upisa djeteta, odnosno prije potpisivanja ugovora. Rezultati upisa djece u dječje vrtiće objavit će se na web stranicama dječjih vrtića 30. svibnja.

Adrese gradskih vrtića, popis programa koje nude, Zahtjev za upis kao i popis dokumenata koje je potrebno priložiti možete pronaći ovdje.