Home Izdvojeno Donosimo program 15. Dana svetog Vida koji počinju ovog četvrtka u Mraclinu

Donosimo program 15. Dana svetog Vida koji počinju ovog četvrtka u Mraclinu

Dani Svetog Vida u Mraclinu održavaju se od 11. do 20. lipnja

PODIJELITE

Idućeg vikenda će u Mraclinu biti veselo jer će se, unatoč koronakrizi, održati 15. Dani svetog Vida. “Nažalost, zbog već poznatih pandemijskih događaja Dani svetog Vida neće biti na razini na koju smo se navikli proteklih desetljeće i pol, a kalendar manifestacije također se promijenio.”, govore iz KUDa Dučec.

Tamburaši, romansa u bijelom i sportska događanja

Glavni organizatori događaja su KUD Dučec kao glavni organizator, te Društvo žena „Anđela Lovreković“ i NK Mraclin koji su se potrudili pripremiti prigodni program. Središnje događanje bit će tamburaško-vokalna večer na otvorenom koja će se održati 12. lipnja. “Na pozornici, u prekrasnom ambijentu Parka i Zgrade, ponovno ćemo moći vidjeti 40-ak mraclinskih tamburaša, boljih nego ikad.” Nastupiti će TS Lajbeki, TS Alibi, TS Modra Galica, TS društva Dobre duše, veliki orkestar KUD-a „Dučec“, tamburaški pomladak KUD-a „Dučec te vokalna skupina Dučeca. Nakon službenog dijela publiku će zabavljati naši tamburaški sastavi Alibi i Lajbeki. Početak večeri bit će u 20,30 sati.

Osim toga, Anđele će 11. lipnja održati zabavu “Romansu u bijelom“ koja će se održati u Društvenom domu u Mraclinu u 20 sati. Ovo će biti ugodna večer uz rock and roll ’60-ih i ’70-ih u izvedbi velikogoričkog sastava „The Dingosi”. No, postoji uvjet, a to je da dođete odjeveni u bijelo i sa sobom ponesete jelo i piće, te dekoraciju za vaš stol koji će vas čekati spreman već od 18 sati. Kotizacija po osobi iznosi 30 kuna.

Dakako, neće se propustiti niti sportski događaji pa tako NK Mraclin 20. lipnja organizira 5. memorijalni malonogometni turnir „Blaž, Žina i Gale“. Turnir će početi u 18 sati, na betonskom igralištu u Grabi. Uz turnir bit će mnogo drugih aktivnosti. Utakmice koje nas očekuju su prijateljska utakmica veterana NK Mraclin i veterana HNK Jadran iz Kaštel Sućurca. Tijekom turnira, revijalnu utakmicu sjećanja na drage prijatelje odigrat će mraclinski navijači GPP i Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica.

U 20 sati će zasvirati grupa Viking. Čitav raspored pronađite u nastavku.