Home Izdvojeno Djevojčici pronađenoj u Goričkom parku otkriven identitet

Djevojčici pronađenoj u Goričkom parku otkriven identitet

PODIJELITE

Djevojčici, koja je prije više od mjesec dana ostavljena u parku u Velikoj Gorici otkriven je identitet. Njeno ime je Mirjana Paris i iz zagrebačkih je Sesveta. Prezime joj još uvijek nije poznato. Mirjana je rođena u zatvoru u Švicarskoj i ima sestru blizanku. Navodno je stara četiri godine, a nedavno je doselila u Hrvatsku je s obitelji. Informacije nisu potvrđene te nadležni nisu odlučili koja joj je daljnja sudbina. Djevojčica će u međuvremenu i dalje ostati u Dječjem domu u Nazorovoj.

Misterij se počeo raspetljavati kada je viša medicinska sestra Nataša Avdagić ustanovila da djevojčica govori dijalektom kakvim govore Romi Bajaši. Tog dana se u dom javila i žena koja je tvrdila da je prijateljica Mirjaninog oca koja je objasnila situaciju. Mirjanina sestra blizanka navodno živi s mamom u Italiji. – saznajemo sa Večernji.hr.

Dječjem domu javio se i djed djevojčice za kojeg se još ne zna živi li u Sesvetama ili Bjelovaru. On je potvrdio priču prijateljice Mirjaninog oca. Kako piše Večernji.hr, djevojčičini roditelji nakon svađe u Velikoj Gorici, gdje su Mirjanu Paris izgubili iz vida, nisu jedno drugo pitali za nju jer je mama mislila da je s tatom i obrnuto.