Home Sport Dinamo Hidrel – Naftaš Ivanić 1:3 (1:1)

Dinamo Hidrel – Naftaš Ivanić 1:3 (1:1)

PODIJELITE

1. ŽNL istok – 5. kolo

Negativna serija Dinamo Hidrela nastavljena je i u 5. kolu jesenske polusezone petim uzastopnim porazom, Novočičani su poraženi doma od Naftaša Ivanića, jednog od najozbiljnijih aspiranata na prvo mjesto u konačnici. U prvom poluvremenu domaći su borbenom igrom parirali fizički bolje pripremljenoj gostujućoj momčadi, koja je došla u vodstvo u 13. minuti pogotkom Dinka Muljkovića iz slobodnog udarca sa 18 metara. Domaći su  zasluženo izjednačili u 37. minuti prekrasnim pogotkom Jurice Huzjaka.

TOPOVSKI POGODAK”

Gosti iz Ivanić Grada su u drugom poluvremenu za samo pet minuta rezultatski prelomili susret u svoju korist. Nakon jednog dalekometnog ubačaja na Dinamov peterac u 59. minuti Matija Šilipetar je topovski pogodio rašlje za novo vodstvo Naftaša. Pet minuta kasnije brzi kontranapad gostiju kroz sredinu terena i pravovremeni ubačaj za Matiju Antolkovića, koji posprema loptu u donji kut za 1:3.

Podsjećamo da je Dinamo Hidrel prije samo dvije godine igrao u 4. HNL, onda se u sezoni 2012./2013. spustio rang niže, u Jedinstvenu županijsku ligu, da bi od ove jeseni igrao u 6. rangu (1. ŽNL istok).

Sudac: Kristijan Marić (Vrbovec) 7. Pomoćnici: Jerko Crnčić (Vrbovec) i Nikola Jovančević (Mičevec). Strijelci: 0:1 – Miljković (13), 1:1 – Huzjak (37), 1:2 – Šilipetar (59), 1:3 – Antolković (64).

DINAMO HIDREL: Ivan Šimić, Josip Jeleč (od 60. Ivan Lucin), Edo Kulić, Miro Milanščak, Jurica Huzjak, Ivan Šimunović, Juro Varivoda, Filip Đuksi (od 65. Matej Kovačić), Marko Šantek (od 60. Antonijo Kajinić), Danijel Petrović, Darko Kučan. Trener: Marijan Mirković.

(DJ)

[print_gllr id=1584]