Home Izdvojeno Dani mladih u Velikoj Gorici. Očekuje vas tri dana bogatog programa.

Dani mladih u Velikoj Gorici. Očekuje vas tri dana bogatog programa.

PODIJELITE

Savjet mladih Grada Velike Gorice ove godine po sedmi puta organizira Dane mladih, manifestaciju koja u tri dana nastoji okupiti velik broj mladih i pružiti im kvalitetan program koji uključuje edukaciju, zabavu i životno iskustvo.

Ove godine, kao i do sada, pripremili su šarolik program raspoređen u tri dana. Dani mladih počinju u četvrtak 24.9. i to Glazbom večeri i plesa gdje će nam se u dvorani Galženica predstaviti učenici Umjetničke škole Franje Lučića.

U petak 25.9. drugu godinu za redom održati će se Platforma pozitivnih vibracija koja će ujedno biti i otvorenje Dana mladih. Na platformi će gostovati Ivana Banfić, Dino Jelušić, Bojan Aleksić, Feral Instinct. Nakon platforme u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem i Kinom Velika Gorica održati će se Kino pod zvijezdama gdje će se na prostoru iza kina održati projekcija filma. Večer će završiti u Clubu 100.

U subotu će se održati Stand up i akustična večer gdje ćete nakon komičara imati priliku poslušati mladog kantautora Bojana Aleksića te velikogorički duo Vedran ToughRa i Josip Lukenda. Program započinje u 20 sati i održava se u Caffe Baru Dobar dan.

danimladih——————-