Home Izdvojeno Buvljakuše pripremaju humanitarni buvljak za Josipa i trebaju vašu pomoć

Buvljakuše pripremaju humanitarni buvljak za Josipa i trebaju vašu pomoć

PODIJELITE

Svim Velikogoričanima već dobro poznate Buvljakuše pripremaju novi Buvljak. Ovog puta će se prikupljati novčana sredstva za Josipa Filipovića, našeg sugrađanina koji je od 2018. godine ostao nepokretan.

“Josip je skokom u more 2018 godine ostao nepokretan, te od tada traje njegova borba. Ta borba je do sada polučila mnoge rezultate ali naravno, u njegovoj koži je to jako sporo i malo. Njegovi roditelji su do sad izvukli sve što su imali i znali da mu to omoguće, ali zaista je teško.”, napisale su u najavi na svojoj Facebook stranici.

Za Josipa je i Grad Velika Gorica početkom godine donirao 70 tisuća kuna za liječenje, a sada se pokreće nova akcija. Buvljakuše će tako 4. travnja organizirati Buvljak za Josipa, a kako kažu, ovo je prvi korak s kojim idu, pa pozivaju i građane da se uključe.

“Vjerujemo da će se uključiti ljudi, uvijek to tako ide i svi se priključe. Ovom prilikom pozivamo i građane da nam se pridruže s doniranjem repromaterijala za izradu košarica i ostalih stvari koje ćemo prodavati na našem Buvljaku. Isto tako, oni koji su kreativni i maštoviti pa imaju nešto svoje mogu nam donirati nešto toga tipa pa će s tom donacijom pripomoći.”, govore nam.

Sajam 2019. godine

Zato, ako imate bilo kakav repromaterijal za izradu uskršnjih dekoracija one će ga rado udomiti. “Jajčeka koja vam više ne trebaju, papira, trakica, slamice, starih lonaca ili većih šalica, staklenki, sve što mislite da bi moglo naći drugu svrhu i prenamijeniti se u ukras – tu smo.”, navode.

Za sada još nije otvoren službeni humanitarni račun za Josipa i naredni ciklus terapija već će biti otvoren nakon što se potroše sredstva što bi trebalo biti u svibnju. No, do tada možete uplaćivati novčane donacije na račun Buvljakuša uz napomenu “Za Josipa Filipovića” koje će one tada prebaciti na donacijski račun kada se otvori. Potreban iznos je 190 tisuća kuna.

Ovo su podaci o računu:
IBAN: HR0824840081135117097
SWIFT BROJ za uplate iz inozemstva: RZBHHR2X
Napomena: “Za Josipa Filipovića”