Home Izdvojeno Buvljakuše prikupile ukupno više od 10 tisuća eura za malenog Nou Kokanovića

Buvljakuše prikupile ukupno više od 10 tisuća eura za malenog Nou Kokanovića

Veliko srce naših građanki

PODIJELITE
Foto: Gastro Turopolja / Josip Škof

Ukupno 10.045,59 eura. To je iznos s kojim su se pohvalile humanitarke Buvljakuše, a koji je prikupljen za pomoć malenom Noi Kokanoviću iz Kuča koji je proslavio treći rođendan.

Riječ je o iznosu koji je rezultat predanosti i zajedničkog truda svih koji su podržali humanitarne akcije tijekom protekle godine. Inicijative poput Goričani humanitarka, Buvljak na Tuđmancu, Gastro Turopolja, božićne prodaje, te sajam O.Š. Kajzerica doprinijele su ovoj vrijednoj svoti.

Članice Buvljakuša izražavaju veliku zahvalnost svima koji su se pridružili naporima, stvarajući nove veze, čuvajući dragocjena sjećanja i stvarajući iskustva koja će ih pratiti. Međutim, to što je ovaj iznos prikupljen ne znači kraj njihovog angažmana, već je samo još jedan korak prema olakšavanju svakodnevnih izazova s kojima se susreću oni kojima je pomoć najpotrebnija.

Maleni Noa Kokanović iz Kuča dječak je čija je majka zatražila pomoć od građana jer Noa je slijep, ima oštećenje lijevog slušnog kanala, poremećaj senzorike, motorike i epilepsiju. Jedini je takav dječak u Hrvatskoj i peti u svijetu. Njegovo liječenje skupo košta, no u njegov oporavak uključila se čitava Velika Gorica i Hrvatska.