Home Tradicija Božić u Rožincu: Vatromet, Djed Božićnjak i pregršt lampica

Božić u Rožincu: Vatromet, Djed Božićnjak i pregršt lampica

U tijeku je i glasanje za najljepše okićenu kuću i dvorište, najljepša kliknete 'lajk', a vremena još imate do četvrtka, 31. prosinca, kada će biti izabran pobjednik

PODIJELITE
Foto: Facebook/Udruga Moj Buševec

U sklopu djelovanja udruge Moj Buševec, jedna od prepoznatih manifestacija koju provode je Božić u Rožincu, no ove godine protekao je u malo drugačijem izdanju, primjerenijem novonastalim uvjetima, ali i dalje s entuzijazmom mještana! Naime, i Djed Božićnjak se prošetao Rožincem, a na Štefanje je u 18 sati bio vatromet, a kako je to izgledalo možete pogledati OVDJE.

– Zbog epidemioloških razloga nije se moglo organizirati ono najvažnije, druženje uz kolače i kuhano vino. Ali što je tu je, nadamo se da će nam 2021. donijeti puno, puno lijepših stvari tako da sve to nadoknadimo slijedeće godine – kazali su iz Udruge Moj Buševec.

Foto: Facebook/udruga Moj Buševec

Kao što smo prethodno najavljivali, ove će se godine glasanje za najbolje okićeno dvorište održati online, tako da na kuću koja Vam je najljepša kliknete ‘lajk’, a kuća s najviše lajkova pobjeđuje. Vremena još imate do četvrtka, 31. prosinca, kada će biti izabran pobjednik.